Yhteystiedot

Ajanvarausnumeromme on 050 442 0045. Mikäli olemme juuri toimenpiteessä emmekä pääse puhelimeen, jätä kiireellisissä asioissa viesti vastaajaan niin otamme sinuun yhteyttä heti, kun se on mahdollista. Voit varata ajan myös sähköisen ajanvarauksen kautta. Sähköpostiosoitteemme on valjakko@valjakko.fi, pyrimme vastaamaan sähköposteihin viikon kuluessa. Varaathan aikaa reseptien uusimiseen vähintään yhden viikon. Kiireellisissä asioissa ota yhteyttä puhelimitse ajanvaraukseen.

Vastaanottomme sijaitsee Vantaan Pakkalassa, lähellä Kartanonkoskea ja ostoskeskus Jumboa. Osoitteemme on Elannontie 5, 01510 Vantaa (Google-kartta). Yrityksemme y-tunnus on 2569646-2.

Huomioithan, että Elannontiellä on ennen Valjakkoa kyltti ”Eläinlääkärin vastaanotto”, joka ohjaa Vantaan kaupungin eläinlääkärin vastaanotolle, kun taas Valjakko sijaitsee seuraavassa talossa katutasossa. Hieman vastaanottoa ennen tien toisella puolella on 9 vierasparkkipaikkaa, sekä klinikan edustalla vinoparkkipaikkoja. Jos kuljet julkisilla, tarkista julkiset liikenneyhteydet Reittioppaasta (www.reittiopas.fi). Lähin juna-asema on Aviapoliksen asema.

Olemme myös Facebookissa, käy tykkäämässä, päivitämme sinne mm.poikkeavat aukioloajat.

Palaute

Kaikki palaute on tervetullutta! Pyrimme kehittämään yritystämme myös asiakkaiden mielipiteiden pohjalta. Voitte lähettää palautetta oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse valjakko(at)valjakko.fi. Pääsääntöisesti vastaamme palautteeseen viikon sisällä. Mikäli asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä puhelimitse.