Henkilökunta

Eläinlääkäri Kaisa Murole

Eläinlääkäri Kaisa Murole

Klinikan omistaja ja vastuueläinlääkäri Kaisa Murole on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2004. Valmistumisen jälkeen hän työskenteli kunnaneläinlääkärinä pääasiassa Kainuussa ja siirtyi sitten Kajaaniin pieneläinsairaalaan. Vuoden 2012 elokuusta Kaisa on työskennellyt eri klinikoilla pääkaupunkiseudulla. Kaisa on perehtynyt ja kouluttautunut sisätauteihin sekä iho- ja korvasairauksiin sekä allergioihin. Kaisa tekee vastaanotollamme vatsaontelon ultraäänitutkimukset ja hoitaa vaativammat ihosairauksia sairastavat potilaat. Kaisa kouluttautuu jatkuvasti lisää sekä kotimaassa että ulkomailla, jotta voi hoitaa potilaansa uusimman tiedon ja taidon mukaisesti. Tervetuloa myös lähetepotilaat; iho- ja korvasairaudet sekä vatsaontelon ultraäänitutkimukset.

Klinikkaeläintenhoitaja Minna Pessi

Klinikkaeläintenhoitaja Minna Pessi

Klinikan toinen omistaja ja vastuuhoitaja Minna valmistui pieneläinhoitajaksi vuonna 2005. Tutkintonsa hän päivitti klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2010. Opiskeluajoista lähtien Minna on työskennellyt pieneläinklinikoilla pääkaupunkiseudulla. Minnan vahvuusalueet ovat anestesiavalvonta, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto ja käytökseltään haastavammat lemmikit, joiden käsittelyyn ja koulutukseen hän on lisäkouluttautunut viime vuosina. Minna myös trimmaa lemmikit ammattitaidolla. Erityisenä kiinnostuksen kohteenä hänellä on lisäksi urheilevat koirat, oman aktiivisen agilityharrastuksen myötä.

Eläinlääkäri Radoslav Chamila, ”Radko”

Eläinlääkäri Radoslav Chamila, ”Radko”

Radko on opiskellut eläinlääkäriksi sekä synnyinmaassaan Slovakiassa että Helsingin Yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa, josta valmistui vuonna 2004. Radkolla on pitkä kokemus akuutti- ja ensihoidosta mm. kunnallisesta päivystyksestä. Erityisen mielenkiinnon kohteena Radkolla on pehmytosakirurgia, jossa hän on saanutkin vankkaa kokemusta työskennellessään Yliopistollisessa Eläinsairaalassa kirugian osaston sairaalaeläinlääkärinä vuosina 2015-2019. Lisäksi Radko on työskennellyt mm. Eläinsairaala Aistissa ja Tuusulassa kunnaneläinlääkärin viransijaisena. Radko on pieneläinsairauksien erikoistumisohjelmassa tavoitteenaan valmistua pieneläinten erikoiseläinlääkäriksi. Radko leikkaa vankalla ammattitaidolla ja kokemuksella Valjakossa sterilaatioiden ja kastraatioiden lisäksi vaativampaa pehmytosakirurgiaa ja muun muassa cherryeye- eli kirsikkasilmäleikkaukset.

Eläinlääkäri Annina Aula

Eläinlääkäri Annina Aula

Annina on tehnyt eläinlääkärin töitä vuodesta 2017, ja on ehtinyt kartuttaa jo hyvää kokemusta pieneläinpraktiikasta. Erityisinä mielenkiinnonkohteina Anninalla ovat hammassairaudet, ihosairaudet ja pehmytosakirurgia. Annina kouluttautuu säännöllisesti, jotta voi palvella asiakkaitaan parhaalla mahdollisella tavalla. Annina ottaa vastaan potilaita Valjakossa pääasiassa perjantaisin. Annina on saanut jo paljon kokemusta rutiinileikkauksista ja leikkaa Valjakossa taitavasti ja tarkasti sterilaatiot ja kastraatiot sekä esimerkiksi pattien poistot.

Nora Sarén

Hoitaja Nora Sarén

Nora toimii osa-aikaisena hoitajana Valjakossa opintojensa ohella. Hän aloitti eläinlääketieteen opinnot Helsingin Yliopistossa vuonna 2018. Nora on koko ikänsä touhunnut koirien ja hevosten kanssa ja tulevaisuudessa haluaa keskittyä eläinlääkärinä pieneläinten hoitamiseen. Hoitajana Nora on empaattinen ja huolellinen, tavoitteenaan auttaa asiakkaita ja potilaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Anette Puolakka

Hoitaja Anette Puolakka

Anette toimii osa-aikaisena hoitajana Valjakossa opintojensa ohella. Hän aloitti eläinlääketieteen opinnot Helsingin Yliopistossa vuonna 2018. Urheilun lisäksi Anette harrastaa aktiivisesti koiransa kanssa muun muassa agilityä. Eläinlääkinnässä Anettea kiinnostaa erityisesti kirurgiset potilaat. Valjakossa Anettea kiehtoo seurata potilaan terveyttä pitkällä aikavälillä ja luoda pysyviä ja lämpimiä asiakassuhteita.

Varaa aika Valjakkoon

Sähköinen ajanvaraus
Soita 050 442 0045