Henkilökunta

Eläinlääkäri Kaisa Murole

Eläinlääkäri Kaisa Murole

Klinikan omistaja ja vastuueläinlääkäri Kaisa Murole on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin Yliopistosta vuonna 2004. Valmistumisen jälkeen hän työskenteli kunnaneläinlääkärinä pääasiassa Kainuussa ja siirtyi sitten Kajaaniin pieneläinsairaalaan. Vuoden 2012 elokuusta Kaisa on työskennellyt eri klinikoilla pääkaupunkiseudulla. Kaisa on perehtynyt ja kouluttautunut sisätauteihin sekä iho- ja korvasairauksiin sekä allergioihin. Kaisa tekee vastaanotollamme vatsaontelon ultraäänitutkimukset ja hoitaa vaativammat ihosairauksia sairastavat potilaat. Kaisa kouluttautuu jatkuvasti lisää sekä kotimaassa että ulkomailla, jotta voi hoitaa potilaansa uusimman tiedon ja taidon mukaisesti. Tervetuloa myös lähetepotilaat; iho- ja korvasairaudet sekä vatsaontelon ultraäänitutkimukset.

Klinikkaeläintenhoitaja Minna Pessi

Klinikkaeläintenhoitaja Minna Pessi

Klinikan toinen omistaja ja vastuuhoitaja Minna valmistui pieneläinhoitajaksi vuonna 2005. Tutkintonsa hän päivitti klinikkaeläinhoitajaksi vuonna 2010. Opiskeluajoista lähtien Minna on työskennellyt pieneläinklinikoilla pääkaupunkiseudulla. Minnan vahvuusalueet ovat anestesiavalvonta, ennaltaehkäisevä terveydenhuolto ja käytökseltään haastavammat lemmikit, joiden käsittelyyn ja koulutukseen hän on lisäkouluttautunut viime vuosina. Minna myös trimmaa lemmikit ammattitaidolla. Erityisenä kiinnostuksen kohteenä hänellä on lisäksi urheilevat koirat, oman aktiivisen agilityharrastuksen myötä.

Eläinlääkäri Ida Kouvo

Ida valmistui eläinlääkäriksi vuonna 2017 Tartossa Estonian University of Life Sciences – yliopistosta. Kandivuodesta alkaen hän on työskennellyt eläinlääkärinä pieneläinpraktiikassa, kunnaneläinlääkärin sijaisena ja viimeisimpänä eläinsairaalan päivystyksessä ja teho-osastolla.

Vuonna 2019 Ida sai valmiiksi sertifikaatin eläinakupunktiosta ja kroonisen kivun hoidosta (ECAS WVA&CPM). Opinnot sisälsivät lähiopetusjaksoja Skotlannissa, omien potilaiden hoitoa ja raporttien tekemistä Suomessa, kirjallisia töitä, sekä lopputentin. Sertifikaatin myötä hänellä on runsaasti työkaluja eläinten akupunktioon ja kroonisen kivun hallintaan.

Eläinlääkärinä Idan tavoite on hoitaa eläinten kipua parhaalla mahdollisella tavalla ja auttaa omistajia arvioimaan lemmikin vointia kotona. Akupunktionkäynnin tulee hänen mielestään olla aina lemmikille ja omistajalle niin mukava ja stressitön kuin mahdollista.

Eläinlääkäri Tiina Timo

Tiina on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi Helsingin yliopistosta keväällä 2021. Hän on työskennellyt kunnaneläinlääkärin sijaisena Forssan seudulla kaksi kesää, sekä tehnyt viikonloppupäivystyksiä viimeisen opiskeluvuoden aikana. Kunnaneläinlääkärinä Tiina on kohdannut monia erilaisia potilastapauksia, vaativista hätäleikkauksista perustoimenpiteisiin.
Hän on kiinnostunut pehmytosakirurgiasta, ennaltaehkäisevästä terveydenhuollosta sekä käytös- ja ruokinta-asioista.  Vapaa-ajalla Tiina viihtyy luonnossa ja urheilun parissa. Tiinan lemmikkejä ovat bichon frise Minttu ja saksanseisoja Amos, metsästys- ja valjakkourheilukoira. Tiinan sanoin:  ”Eläinten kanssa toimimisen lisäksi omistajan huomioiminen ja empatia työssä ovat toimintatapani kulmakiviä.”

Klinikkaeläintenhoitaja Heli Lilja

Heli valmistui eläintenhoitajaksi Ammattiopisto Liviasta huhtikuussa 2020. Hän aloitti Valjakossa oppisopimuskoulutuksen klinikkaeläintenhoitajaksi heinäkuussa 2020 ja valmistui maaliskuussa 2022. Iloksemme Heli jäi vakituiseksi hoitajaksi Valjakkoon. Eläimet ovat aina olleet Helille tärkeitä, vaikka hänellä ei omaa lemmikkiä olekaan ollut. Helillä on haaveena hankkia oma koira. Heli on ystävällinen ja empaattinen ja tulee hyvin toimeen lemmikkien ja heidän omistajiensa kanssa.

Hoitaja Rosa Silva

Rosa toimii osa-aikaisena hoitajana Valjakossa opintojensa ohella. Hän aloitti eläinlääketieteen opinnot Helsingin Yliopistossa vuonna 2019. Rosa harrastaa vapaa-ajallaan muunmuassa teatteria. Rosalla on kotona kissa, mutta myös koirapotilaat ovat lähellä Rosan sydäntä ja toiveissa onkin oman koiran hankinta lähitulevaisuudessa. Rosan vahvuuksia asiakastyössä on kielitaito; palvelu onnistuu erinomaisen englanninkielen taidon lisäksi ruotsin tai portugalin kielellä. Rosalle on myös tärkeää luoda vastaanottotilanteesta mahdollisimman rauhallinen ja positiivinen kokemus, sekä lemmikille että lemmikin omistajalle, jotta tulevatkin hoitokäynnit sujuisivat mukavasti.

Varaa aika Valjakkoon

Sähköinen ajanvaraus
Soita 050 442 0045