Valjakko

Sahkoinen

Eläinlääkäriasema Valjakko

Elannontie 5

01510 Vantaa

Avoinna:

ma-pe 9:00–19:00

Ajanvaraukset:

050 4420045

 

Yhteystiedot

Ajanvarausnumeromme on 050 4420045. Mikäli olemme juuri toimenpiteessä emmekä pääse puhelimeen, jätä kiireellisissä asioissa viesti vastaajaan niin otamme sinuun yhteyttä heti, kun se on mahdollista. Voit varata ajan myös sähköisen ajanvarauksen kautta. Sähköpostiosoitteemme on valjakko@valjakko.fi. Pyrimme vastaamaan sähköposteihin viikon sisällä. Kiireellisissä asioissa otathan yhteyttä ajanvaraukseen.

Vastaanottomme sijaitsee Vantaan Pakkalassa, lähellä Kartanonkoskea ja ostoskeskus Jumboa. Osoitteemme on Elannontie 5, 01510 Vantaa (Google-kartta). Yrityksemme y-tunnus on 2569646-2. Huomioithan, että Elannontiellä ennen meitä oleva kyltti ”Eläinlääkärin vastaanotto” ohjaa Vantaan kaupungin eläinlääkärin vastaanotolle, kun taas Valjakko sijaitsee seuraavassa talossa katutasolla. Vastaanoton vieressä tien toisella puolella on runsaasti parkkitilaa. Jos kuljet julkisilla, tarkista julkiset liikenneyhteydet Reittioppaasta (www.reittiopas.fi). Lähin juna-asema meitä on Aviapoliksen asema.

Olemme myös Facebookissa, käy tykkäämässä, päivitämme sinne kuulumisia ja potilastapauksiamme!

Palaute

Kaikki palaute on tervetullutta! Pyrimme kehittämään yritystämme myös asiakkaiden mielipiteiden pohjalta. Voitte lähettää palautetta sähköpostitse valjakko(at)valjakko.fi. Pääsääntöisesti vastaamme palautteeseen 2-4 vuorokauden sisällä. Mikäli asiasi on kiireellinen, otathan yhteyttä puhelimitse.