Valjakko

Sahkoinen

Eläinlääkäriasema Valjakko

Elannontie 5
01510 Vantaa

Avoinna:

ma-pe 9–19

Ajanvaraukset:

050 4420045

Henkilökunta

 

Eläinlääkäri Kaisa Murole

murole_pic Kaisa on valmistunut eläinlääketieteen lisensiaatiksi vuonna 2004. Valmistumisen jälkeen hän työskenteli kunnaneläinlääkärinä pääasiassa Kainuussa ja siirtyi sitten Kajaaniin pieneläinsairaalaan. Vuoden 2012 elokuusta Kaisa on työskennellyt eri klinikoilla pääkaupunkiseudulla. Kaisa on perehtynyt ja kouluttautunut sisätauteihin sekä iho- ja korvasairauksiin sekä allergioihin. Kaisa tekee vastaanotollamme vatsaontelon ultraäänitutkimukset.

Eläinlääkäri Laura Ellonen

ellonen_pic Laura on valmistunut eläinlääkäriksi vuonna 2007, ja työskennellyt siitä lähtien pieneläinklinikoilla ja tehnyt myös paljon kunnaneläinlääkärin sijaisuuksia ja päivystyksiä. Lauran erityisiä kiinnostuksen kohteita ovat ensiapu, kirurgia ja eksoottiset eläimet.

Klinikkaeläintenhoitaja Minna Vilmi

pessi_picMinna valmistui pieneläintenhoitajaksi vuonna 2005. Tutkintonsa hän päivitti klinikkaeläintenhoitajaksi vuonna 2010.  Opiskeluajoista lähtien Minna on työskennellyt pieneläinklinikoilla pääkaupunkiseudulla ja viimeiset yhdeksän vuotta Vantaalla. Minna on erityisesti kiinnostunut terveydenhuollosta ja urheilevan koiran fysiologiasta.

 

 

 

Pieneläinhoitaja Heidi Peltola

heidinettii

Heidi aloitti Valjakon tiimissä marraskuussa 2016, ja on valmistunut vuonna 2008.

 

 

Eläinlääkäri Radoslav Chamila, ”Radko”

Radko on opiskellut eläinlääkäriksi sekä synnyinmaassaan Slovakiassa että Helsingin Yliopiston eläinlääketieteellisessä tiedekunnassa, josta valmistui vuonna 2004. Radkolla on pitkä kokemus akuutti- ja ensihoidosta mm. kunnallisesta päivystyksestä. Erityisen mielenkiinnon kohteena Radkolla on pehmytosakirurgia, jossa saanutkin vankkaa kokemusta työskennellessään Yliopistollisessa Eläinsairaalassa kirugian osaston sairaalaeläinlääkärinä vuosina 2015-2017. Lisäksi Radko on työskennellyt mm. Eläinsairaala Aistissa ja Tuusulassa kunnaneläinlääkärin viransijaisena. Radko on pieneläinsairauksien erikoistumisohjelmassa tavoitteenaan valmistua pieneläinten erikoiseläinlääkäriksi.

Eläinlääkäri Annina Aula

Annina on tehnyt eläinlääkärin töitä vuodesta 2017, ja on ehtinyt kartuttaa jo vankan kokemukset esim. päivystystyössä. Erityisinä mielenkiinnonkohteina hammassairaudet, ihosairaudet ja pehmytosakirurgia.